Wie zijn wij

Even voorstellen: wij zijn Fanny en Tonny de Reuver en wonen in Berghem (bij Oss). Wij zijn gek met honden en de Tervuerense Herder is onze favoriet.
In 1989 kochten wij onze eerste Tervuerense herder, een teef van kennel de Peelparels.
Bij ons leven de honden in huis. We doen er Obidience cursussen, en agility  mee en gaan naar de ringtraining en tentoonstellingen. Natuurlijk gaan ze ook mee om een boswandeling te maken, lekker te gaan zwemmen en een stukje mee aan de fiets.
Sinds 2004 hebben wij de kennelnaam: From Faya’s Home, genoemd naar onze eerste Tervuerense Herder. Wij fokken gemiddeld 1 a 2 nestjes per jaar. De combinatie wordt zorgvuldig uitgezocht en er wordt toestemming gevraagd aan de FTC (Fokkerij Toets Commissie) van de NVBH waar wij lid van zijn. Ook zijn wij lid van de BHCN. Ons streven is een gezonde hond te fokken met een fijn karakter, een ‘will to please’ en indien mogelijk ook een mooi uiterlijk.Ik ben in het bezit van het KK1 (Kynologische Kennis) certificaat en ben Kynologisch Instructeur van de Raad van Beheer .
De pups worden in huis geboren en leren omgaan met alle huiselijke geluiden en bezigheden, zoals o.a.: televisie, wasmachine, stofzuigen en dweilen. Als ze geënt zijn gaan ze mee naar het schoolplein, de trein en wandelen langs de straat.
Onze pups worden geënt, gechipt en meerdere keren ontwormd ook krijgen een stamboom DNA-profiel en een europees paspoort. Als ze 8 weken oud zijn mogen ze met hun nieuwe ‘goedgekeurde’ baasjes mee. Ook nadat de pup is opgehaald kunnen de eigenaren natuurlijk nog bij ons terecht en zullen wij hen proberen te helpen daar waar het kan.

Indien u vragen heeft of wilt komen kijken naar onze honden, bel of mail dan gerust.
Bedankt voor het lezen en misschien tot ziens!